Atelier van Hoogdalem

Open Werkplaats Atelier van Hoogdalem organiseert 3 keer per week een Open Werkplaats om te beeldhouwen in een ontspannen sfeer. Er wordt zelfstandig gewerkt en men helpt elkaar tijdens het proces. Elke bijeenkomst is een ervaren beeldhouwer aanwezig. Gewerkt wordt met verschillende steensoorten, zoals Serpentijn, Albast, Speksteen, Marmer etc. De steen dient als uitgangsvorm en er wordt gewerkt met diverse gereedschappen. De Open Werkplaats is zowel geschikt voor gevorderden als voor beginners. Ervaring is niet nodig. Ook kan er gewerkt worden met hout. De noodzakelijke gereedschappen zijn aanwezig.

Lokatie Het atelier is gevestigd in één van de turfschuren naast de steenoven aan Klein Hitland 4 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De steenoven is een historisch monument gelegen nabij natuurpark Hitland, vlak langs de Hollandse IJssel. Deze omgeving is uitermate geschikt om creatief aan de slag te gaan.

Kosten Het atelier is open op:

  • Maandagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur
  • Woensdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur
  • Zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur.

Gewerkt wordt met een strippenkaart van 10 strippen. Een strippenkaart kost 180,00 euro. Elke bijeenkomst is 1 strip. De prijs is inclusief koffie, thee en gebruik van gereedschappen en polijstmiddelen.

Voor nadere informatie kunt u met mij contact opnemen. Elly Swets; e.swets@hetnet.nl of 06-23266201. Of kom langs wanneer het atelier open is.

%d bloggers liken dit: